Tytär soitti aamulla ja kyseli bussiaikatauluja. Ei ole vieläkään saanut kesäaikataulukirjaa itselleen. Välillä tuntuu että äiti saa olla monessa hommassa: taksikeskuksena, aikatauluinfona, milelipidevastaavana jne. Mutta hienoahan se on kun lapset pitävät yhteyttä.

Pojalta tuli viesti: aika rentoa ollut pari päivää, mutta huomenna on kokeet ja rokotukset. Tiedän että poika pelkää rokotuksia, mutta en muistuttanut että niistäkin voi kieltäytyä. Toivon onnistumista kokeisiin!

Päivällä oli vain yksi työkohde Nattarissa. Leskimies esitteli asunnon ja sovimme mitä tehdään. Sitten mies lähti poikansa luokse Lempäälään. Palasi kyllä alle parin tunnin päästä: ketään ei ollut kotona. Minä pesin neljä ikkunaa, mutta triplalasien keskeltä jätin pesemättä. Ikkunoita piti olla kolme, mutta niitä olikin neljä. Piti olla tavalliset (neljä pestävää pintaa), mutta niissä olikin kuusi pestävää pintaa. Tein töitä kolme tuntia, mutta kaikkia pölyjä en pyyhkinyt enkä koskenut vessanpönttöön ollenkaan. Pönttö oli kauheassa kunnossa: neuvoin miestä ostamaan kloritetta ja laittamaan sitä pönttöön. Imuroin ja moppasin lattiat. Asiakas oli oikein tyytyväinen siivoukseen ja maksoi käteisellä.

Kotimatkalla ostin pakasteruokaa ja jäätelön. Ruuan jälkeen piti nukkua päikkärit. Ehdin ehkä 15 minuuttia nukkumaan kun siskoni soitti. Jutteli sitten melkein tunnin ja siinähän se lepohetki kului. Oli kyllä mukava jutella.

Illalla poikkesin vielä Kangasalan Prismassa. Ostin uusia perunoita, kylmäsavulohta, jäämerensalaattia, kukkakaalia, pihvejä ja metfurstia.

Päivän onnistumiset:

1. Kaverini laittoi viestiä että ehtii tarkastamaan kirjanpidon sunnuntaina

2. Huomiseksi on hyvät ruoka-aineet valmiina

3. Ilma on viilentynyt: nyt illalla vain 20 astetta ;-)