Poika kävi päivällä ostamassa uutuustuotteen, jolla luvataan monen kuukauden suoja hyttysiä vastaan. Hinta noin 20 euroa. Saa nähdä toimiiko Parolan metsissä?

Tytär sai autoni lainaksi ja lupasi palauttaa sen huomenna. Tänään tyttärellä oli kaksikin kokoontumista kaverinsa häiden suunnittelun puitteissa. Kaasolla näköjään riittää hommia.

Minä olin kaverini ja hänen miesystävänsä kanssa Kangasalla Rompetorilla. Hakivat minut kyytiinsä ja reissun jälkeen joimme meillä kahvit. Söimme rompetorilla makkarat ja kiertelimme aluetta auringonpaahteessa pari tuntia. Toinen kaverini oli uuden miesystävänsä kanssa myymässä tavaroita, mutta kovasti emme jutelleet. Mikähän tässä kaverisuhteessa mättää? Taidan olla jo vainoharhainen.

Siskoni ex ei ehtinytkään tänään kyläilemään. Jutteli kyllä poikani kanssa pitkään puhelimessa. Moneen kysymykseen tuli hyvä vastaus. Mies ihan tsemppasi poikaa. Hieno juttu! Saa nähdä poikkeaako tämä kapiainen meillä huomenna? Juuri äsken poika sanoi että ehkä vierailu toteutuu... Laiton tekstarilla kyselyn ajasta, koska poika ja tytär ovat menossa huomenna vierailemaan siskonsa ja mummonsa luokse. Päivä pitäisi aikatauluttaa!

Päivän onnistumiset:

1. Poika sai tsemppipuhelun

2. Kiva päiväretki Kangasalle

3. Pyöräreissu ruokakauppaan (vaikka kumit oli puolitussut)