Tänään oli vain yksi työkohde vakiasiakkaan luona. Perhe oli isää lukuunottamatta paikalla. Koiranpentuakin pääsin tervehtimään. Normi siivouksen lisäksi pesin kaksi ikkunaa. Perheen äidin kanssa teimme yhdessä keskuspölyimurin tyhjennyksen. Nyt minäkin osaan sen tarvittaessa tehdä.

Kotimatkalla kävin Lidlissä ostoksilla. Kotona söin mansikoita balsamiviinietikan kera. Olivat hyviä! Kokeilkaapa.

Poika oli tehnyt tänään mittavan pyöräilyreissun Särkänniemeen ja  Pyynikille. Tuli kotiin ihan voipuneena. Oli niin väsynyt että meni nukkumaan jo ennen kymmentä. Hyvä juttu! Unirytmi edelleen kohdallaan.

Illalla kävin vielä lähikaupassa. Siellä tunsin kun sydän muljahti: rytmihäiriö alkoi. Sitä kesti reilu puolituntia. Otin puolikkaan verenpainepilleriä ja pureskelin magnesium pillerin. Ja join vettä monta lasillista. Sitten helpotti.

Huomenna matkaan Toijalaan ja taidan käydä kotimatkalla Ideaparkissa vaateostoksilla. Katselin tänään telkkarista Tyyliä vai ei ohjelmaa. Olisi hienoa päästä ammattilaisten käsiin. Uusi vaatekerta, hiukset, meikit jne. Olen ihan jumiintunut vanhoihin (mukaviin) vaatteisiini, hiuksiin ja meikkaukseen. Nykyään en edes meikkaa päivittäin ; (

Päivän onnistumiset:

1. Laskut maksettu ja yrityksen tiliote tulostettu

2. Kaksi uutta sisäkukkaa (kirjovehka ja juoru) istutettu

3. Puolittainen vapaapäivä