Heräsin aamulla aikaisin kun oikea käsivarsi oli kuin tulessa: kauhea särky. Kättä on jomotellut jo pari päivää. Joko siinä on rasitusvamma tai sitten auton ilmastointi on tehnyt tepposet. Ojan isännän linimenttia olen käteen levitellyt. Tänään rauhoittelin kättä jääpusseilla.

Päivällä todella laiskottelin: töllöttelin telkkaria ja söin samalla. Iltapäivällä kaverini soitti ja siirsimme tapaamista viikolla. Hän lahjoitti minulle 10 kerran jumppa/kuntosalikortin. Käynnit on tehtävä elokuun loppuun mennessä.

Melko pian ovikello soi ja siellä ovella oli naapurin thaimaalainen rouva. Oli ollut lomalla kotimaassaan ja toi minulle tuliaisia: pusero ja huivi. Kiittelin kovasti ja juttelimme melko kauan. Mitä ihmettä minä keksin hänelle lahjaksi?

Tytär pyysi autoani lainaksi, oli menossa tupareihin Kalkkuun. Otti myös navigaattorin mukaan, koska oli epävarma osaako perille. Palauttaa auton huomenna ja pyysinkin häntä huomenna syömään ohra-risottoa. Sitä teen huomenna.

Tänään pataruoka onnistui taas hyvin. Laitoin siitä osan pakkaseen. Nyt lisäsin pataan lanttua ja se olikin hyvä juttu. Katselin telkkarista ruokaohjelmaa Roccon kokkikoulu ja siinä oli hyviä ideoita. Jos haluat laihduttaa, älä hylkää lempiruokiasi, vaan muunna niitä kevyemmiksi.

Päivän onnistumiset:

1. Käsikipu loppui

2. Mukavat yllätyslahjat

3. Pyykkiäkin on pesty ja vaihdettu petivaatteet