Aamulla matkasin kymmenen jälkeen Toijalaan. Matkalla alkoi todellinen rankkasade. Moottoritiellä ajonopeudet laskivat kahdeksaan kymppiin. Oli pakko roikkua edellä ajavan perässä, jotta oli edes joku tieto missä tie menee.

Perillä tein raivaushommia 2,5 tuntia. Muutama keittiön kaappi tyhjeni vanhoista mausteista, luontaistuotevalmisteista ja muovirasioista. Vessat ja kylppäri tuli myös siivottua. Asiakas antoi minulle tarpeettoman My Cafe keittimen. Sillä saa tavallista kahvia, espressoa, lattea, cappuccinoa ja kaakaota helposti. No, kun tutustuin käyttöohjeeseen, niin helppous oli kaukana. Täytyy oikein varata aikaa tuohon laitteeseen tutustumiseen ;-)

Kotimatkalla kävin Ideaparkissa. Siellä oli ihan hirmuisesti ihmisiä paikalla, hyvä kun parkkipaikka löytyi. Ostin itselleni puseron, kulmakynän ja luontaistuotteita. Pojalle ostin deodorantin. Matkaevääksi ostin vielä litran herneitä. Herneet olivat liian lituskoja.

Kotona söin ja töllöttelin telkkaria. Kaverini soitti ja sovimme että tapaamme perjantaina Finlaysonin palatsilla. Toinen kaveri soitti ja sovimme että menemme yhdessä Kangasalle rompepäiville lauantaina.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi kahvinkeitin (jos vaan opin käyttämään)

2. Viikonlopuksi on suunnitelmia

3. Mukavat jutustelut asiakkaan kanssa