Päivällä olin Messukylässä vakiasiakkaan luona. Kissat olivat niin ihania kuten aina. Hommat ihan OK. Matkasin Linnainmaan uuteen Subiin ja ostin sämpylän. Pienellä lisähinnalla sai juoman ja sipsit. Avajaistarjous.

Sitten uuden asiakkaan luokse. Nyt ensimmäistä kertaa jännitti: asiakas oli jotenkin "poissa tolaltaan". Epäilin tekeekö hän minulle jotain pahaa. Mutta epäilys oli turhaa. Juttelimme mukavia lääkäreistä, vitamiineistä ja siivouksesta. Seuraavaa käyntiä suunniteltiin syyskuulle. Asunnossa olikin paljon siivoamista: varmasti edellinen siivous oli tehty viime vuonna. Luojan kiitos vessaa ja kylpyhuonetta ei tarvinnut siivota. Lasku asiakkaalle lähti tänään postiin.

Mattojen tamppauksen jälkeen olin ihan hikinen. Kun pääsin kotiin, join teetä ja söin leivän. Sitten samaan hikeen ruohoa leikkaamaan. Kone toimi hyvin, mutta pientä nykimistä oli käynnistyksessä. Poika testasi eilen pyöränsä ja oli tyytyväinen.

Suihkuun leikkuun jälkeen ja poika meni perässä. Illalla vain netissä roikkumista. Huomenna vain yksi työkohde ja kirjanpitäjän luona käyminen.  Sitten viikonloppuvapaa!

Päivän onnistumiset:

1. Piha on taas tip top

2. Suihkunraikas olo

3. Email lähettetty siskoni exälle: voisi jelppiä poikaa armeija-asioissa