Aamulla ehdin katselemaan pojan kanssa telkkarista Tähtien sodan Pimeän uhka elokuvan. Poika on nyt normaalissa rytmissä! Heräsi aamulla klo 9.00 ja on taas menossa nukkumaan ennen puolta yötä. I hope so!

Minä matkasin Hervantaan ja ihmettelin kun katuja oli suljettu tietöiden takia. Piti tehdä uu-käännös Hallilan risteyksessä jotta pääsin perille. Asiakkaalla oli uusi matto ja se laitettiin lattialle. Pöydän ja tuolien asennus olikin mittatarkkaa puuhaa ;-)

Hain Mäkkäristä ruokaa ja matkasin Pyynikille. Asiakas oli laittanut oveen lapun: tänään perusteellista siivousta! Huh hellettä, kiitos! Tämä asiakas antaa ristiriitaista viestiä: kiitoksia sähköpostilla ja toiveita (tai kritiikkiä) paperilla. En tiedä mikä kohde heillä vaatii parempaa siivousta (lamput, ovet, kahvat ...). Parempi kun saisin suoraa palautetta. No, tein normisiivouksen ja lisäksi tamppasin matot ja pyyhin ovia.

Ensi viikolla olen menossa maanantaina tekemääm muuttosiivousta. Avaimen saanti huoltoyhtiöltä on ollut hankalaa: ensin ilmoitettiin etten saisi avainta jo tällä viikolla. Sitten se luvattiin, mutta avain pitäisi palauttaa heti tiistaina. Hakiessa minun pitäisi todistaa että olen kyseisen firman (omani) työntekijä. Tiistaina en voi avainta palauttaa koska on pitkä työpäivä "väärällä"puolen Tamperetta. Asiakkaan sisko tulee hakemaan minulta avainta sitten maanantaina illalla ja teemme siitä luovarin. Voi huh, huh!

Päivän onnistumiset:

1. Pojalla on unirytmi kunnossa

2. Huomenna puolittainen vapaapäivä: toinen asiakas perui

3. Uusi tilaus tänään: vakiasiakkaan remppasiivous