Poika oli menossa aamulla nukkumaan kun minä heräsin. Pidin aika paapatuksen hänelle. Komensin lähtemään sinne katsastuskonttorille ajokorttiaan hakemaan. Lähti autollani matkaan. Korttia ei saanut, koska katsatusasemilla on lakko menossa. Sai puhelinnumeron, josta voi kysellä korttia maanantaina. Nyt ei ollut paikalla "asian osaavaa henkilöä". Kukaan paikalla olevista ei voinut antaa valmista ajokorttia laatikosta. Voihan rähmä!

Minä matkasin Nattariin vakipaikkaani ja perheen koira tervehti minua innolla. Ihan kuin olisin sen paras kaveri ;-) Kyllä yksi koira voi sitten antaa iloa ihmiselle. Työt tuli tehtyä OK. Ihailin samalla pihan kukkaloistoa.

Nopea käynti kotona ja lihapiirakan syönti. Sitten Armonkalliolle raivaamaan. Nyt kohennettiin eteistä: piironkien päälliset setvittiin ja saatiin siisteiksi. Matot tampattiin ja asiakas luuttusi lattiat. Osa setvittävistä papereista lastattiin pahvilaatikoihin ja ne vietiin parvekkeelle. Laatikkojen päälle kaunis liina ja jopa näytti hyvältä. Seuraava käynti on vasta heinäkuulla.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Huomenna teen makaronilaatikkoa ja riisipuuroa. Illalla katselin pojan kanssa FlashForwardin loppujakson. Harmi että sarja päättyi.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tilaus Ikuriin sovittuna

2. Aika mukava kissa kiikarissa

3. Viikonloppu on ihana juttu