Aamulla lähdin Tiiliruukinkadulle ja asunto oli ihan tyhjä. Ajattelin että perhe on mökillä, mutta ennen lähtöäni perheen isä ja poika tulivat kotiinsa. Perheen hamsteri oli kuollut juhannuksena. Juttelimme niitä näitä.

Seuraava (uusi) kohde oli Irjalassa. Matkalla kävin Epilässä ja oli tarkoitus mennä syömään Patarouvaan. Sitä on kaverini suositellut. Ravintola ei ollut auki, joten tein ostoksia Valintatalosta. Olo oli huono ja ruoka ei maistunut.

Oli pakko päästä vessaan joten kävin kahvilla Tesoman Shellillä, siinä Kohmankaaren nurkilla. Kahvin ja pasteijan jälkeen olo vaan huononi. Pääsin kyllä Ikuriin ja tapasin uuden asiakkaan. Oikein mukava pariskunta ja neljä kissaa.

Kuulemma vain yksi kissoista on sosiaalinen ja muut pelkäävät vieraita. Yllättäen sain kaksi kissaa kaverikseni. Tämän toisen kissan sosiaalisuus oli yllätys omistajalle. Tuumasin vaan että kyllä kissa kissanystävän tunnistaa.

Pariskunta lähti elokuviin ja minä sain siivoilla rauhassa. Nyt minulla on talon avain ja sovimme seuraavan käynnin kuukauden päähän. Luultavasti käyntikerrat sovitaan kahden viikon väleiksi: kissahuushollissa riittää siivoamista aika paljon.

Sain soiton polkupyörä- ja ruohonleikkurifirmasta. Olivat palauttamassa pyörää ja leikkuria: hinta 160 euroa. Ihmettelin hintaa. Leikkurissa oli ollut kuulemma terä irti, kaasutin tukossa jne. Pyörään oli vaihdettu takakumi, sisäkumi ja jarrut kunnostettu. Maksu piti hoitaa käteisellä. Pyörää ja leikkuria ei ole vielä kokeiltu. Jos ovat hyvässä kunnossa, niin kait maksukin on OK.

Kotimatkalla hain rahaa automaatista ja olin sovittuna aikana kotona. Firman autokuskilla oli taas hauska paita päällä: siinä luki selässä "Do you see me now asshole?" Nuorimies oli taas oikein kohtelias ja toivotteli hyvää päivänjatkoa. Hänelläkin oli ollut mahasairautta: tuumailimme että tautia taitaa olla liikkeellä.

Päivän onnistumiset:

1. Kesän eka siili nähty kotipihassa

2. Vatsa parani kuntoon illalla

3. Kaverin kanssa juttelua illalla puhelimessa