Aamulla matkasin Messukylään. Toinen kissa tuli heti vastaan, mutta toinen torkkui saunalla. Aina eka homma on tervehtiä kissoja ja vasta sitten alkaa työt. Töiden jälkeen kävin syömässä Munkkimiehissä ja siellä olen asioinut monta kertaa. Nyt oli eka kerta kun ruoka oli huonoa: makkarakastiketta annosteltiin kuin keittoa ja salaatti oli vetistä. Hinta 6 euroa.

Toinen kohde oli Leinolassa ja siellä homma ihan OK. Asunto on nyt laitettu myyntiin ja se olikin myyntikunnossa. Turhat tavarat oli laitettu pois (en tiedä minne) ja asunto näytti paljon väljemmältä kuin ennen.

Koukkasin kodin kautta ja menin kampaajalle: värjäys ja leikkaus. Hinta yli 60 euroa. Kampaaja selvitti että voisin kokeilla värishampoota, jos vaan päänahkani siitä pitää.

Tytär tuli illalla käymään puntarin kanssa. Poika mitattiin ja punnittiin: pituus 177 cm ja paino 60 kg. Armeijapaperit saatiin postiin. Toivomuksena oli sotilaskuljettajan tehtävät Parolassa.

Vein tyttären kotiinsa Kaukakajärvelle ja samalla tuli tieto että poika saisi hakureissun huomiseksi. Tehtävänä hakea joku jenkki Helsinki- Vantaan lentoasemalta urheiluseuran pakettiautolla. Jenkki on tulossa tähän tapahtumaan kommentaattoriksi.

Illalla hain pojan kanssa pakettiauton Olkahisista ja poika sai tulostetun paperin jossa on jenkkimiehen nimi. Sitä näyttäen yrittää löytää miehen huomenna lentoasemalta. Turvallista matkaa pojalle! Saa sitten puhua englantia koko paluumatkan. Hieno juttu!

Päivän onnistumiset:

1. Uusi kampaus ja väri

2. Pojan armeijapaperit postitettu

3. Naurattaa: toinenkin rajanaapuri leikkasi raja-aidan matalaksi