Aamulla heräsin kauheaan painajaiseen: paha naapurini oli muuttamassa meille ja oli jo tuonut tavaroitaan talooni. En voinut estää asiaa mitenkään. Kääk! Tänään olen pohtinut tuota naapuriasiaa ja ehkä kokeilen asenteeni muutosta. Miksi tuhlaan energiaa siihen että naapuri on niin kamala. Oikeasti on, mutta jospa kääntäisin asian päälaelleen. Alkaisin morjestelemaan, ajattelisin positiivisesti jne. Outo ajatus, mutta ehkä kokeilemisen arvoinen?

Eka työmaa oli tänään Ruotulassa ja perheen lapset olivat paikalla. Keskuspölyimuri toimi huonosti ja sain imuroitua vain alakerran. En osannut tyhjentää keskuspölyimurin säiliötä, joten yläkerta sai vai kuiva- ja märkämoppauksen. Laitoin viestiä että katsotaan yhdessä tuo tyhjennys että opin sen myös.

Kävin kotona syömässä ja lähdin kiireellä kaupunkiin. Hämeenpuistossa pesin ikkunoita ja juttelin mukavan asiakkaani kanssa. Hän on lähdössä taas ulkomaille. Seuraava tapaaminen heinäkuulla.

Hain kaupasta evästä ja matkasin Armonkalliolle. Siellä parvekkeen pesu ja ikkunoiden sekä parvekelasien pesua. Yksi parvekelasi jumiintui totaalisesti ja sitä ei saatu liikumaan ollenkaan. Naapurin mies tilattiin apuun.

Kaverini soitti ja kysyi haluanko ilmaisen kokin kotiini? Kysymyksessä on tuote-esittely. Hyvin kalliit kattilasarjat olisi ostettavissa. AMC on kuin Tupperware: kallista mutta pitkällä takuulla. En taida haluta esittelyä. Netistä löysin kehutun veitsisarjan: Sanelli. Onko kellään kokemuksia?

Päivän onnistumiset:

1. Toijalan asiakas tilasi kaksi päivää raivausta

2. Huomenna iisipäivä: vain kaksi kohdetta

3. Viikko kohta puolessavälissä