Aamulla menin vakipaikkaani Ruotulaan. Perheen lapset olivat paikalla ja siellä oli myös kahdeksan viikon ikäinen koiranpentu. Bostonin terrieri. Pentu nukkui koko ajan, joten en päässyt tutustumaan siihen.

Sain soiton jossa asiakas pyysi siivousta sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen. Ainoa vapaa-aika oli tänään. Menin sitten Linnainmaalle klo 15.30. Vastassa oli nuorimies ja likainen keittiö ja kylpyhuone. Minä aloin siivoamaan kylppäriä ja asiakas keittiötä. Saatiin puhdasta jälkeä aikaiseksi. Esittelin ja suosittelin nuorelle miehelle eri siivousaineita. Kaksi tuntia kului kuin siivillä jutellessa. Maksun sain käteisellä ja laitoin jo käteiskuitin postiin.

Poika oli tänään poliisilaitoksella hakemassa bussiajokorttiaan. Sai jonotuksen jälkeen tiedon että kortti on Hervannan katsastusasemalla. Pääsi sinne, niin asema oli jo kiinni. Lupasin hakea pojan asemalta, kun soitti ja pyysi kyytiä. Asemalle oli tullut punainen auto ja poika kiirehti sen kyytiin. Vain huomatakseen että auto oli väärä. Naisautoilijaa oli naurattanut kun poika luuli häntä äidikseen.

No, menimme yhdessä kaverini luokse ratkomaan tietokoneongelmaa. Kone on ollut hidas aukeamaan, mutta nyt muutamaan päivään sillä ei ole päässyt nettiin ollenkaan. Soitto Elisalle ja kauheaa vääntämistä adsl-purkin kanssa. Ei tulosta. Elisa kehotti kokeilemaan yhteyttä aamulla. Kaverini miesystävä sai autoni antennin irti. Automyyjä ei ole vastannut emailiini ollenkaan.

Ruokakaupan kautta kotiin. Ostin evääksi fetasalaatin. Poika saa mennä huomenna katsastusasemalle hakemaan korttiaan. On nyt valvonut koko päivän, luulisi että uni maittaa ensi yönä.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi työkohde tänään

2. Poika hereillä koko päivän

3. Antenni irtosi