Nukuin ihanan hyvin: hyviä unia ja heräsin vasta klo 11.30. Rauhallinen aamupala ja lehtien lukua. Sitten tytär soitti ja kyseli siivousapua. Lupasin lähteä avuksi.

Ennen tyttärelle lähtöä kaverini kävi hakemassa pihastani raparperejä. Pitäisi tyhjentää koko raparperimaa ihan piakkoin. Saa siis tulla hakemaan, jos jollekin kelpaa?

Siivosimme ja raivasimme yhdessä neljä tuntia. Kahden tunnin jälkeen hoksasin kysyä onko tyttärelle tulossa vieraita? Vastaus oli että treffit ovat klo 19.30. Hommat saatiin valmiiksi klo 19.00. Tytär on remontoinut asuntoaan ja maalannut seiniä. Ne jäljet siivottiin. Minä tuuletin petivaatteet, tyhjensin ja täytin astianpesukoneen sekä pyyhin pölyt. Tytär latasi pyykkikonetta ja ripusteli verhoja. Pahvit, jätepaperit ja roskat vietiin pois. Harmi ettei tullut otettua ennen ja jälkeen kuvia kohteesta.

Kotona leikkasin vielä illalla nurmikon. Levittelin leikkuun jälkeen Ferromolia lehtokotiloille. Varmasti ainakin yksi sukupolvi etanoista kuolee. Hikisen homman jälkeen kävin suihkussa.

Päivän onnistumiset:

1. Tyttären luona mukavaa, kahvittelut töiden jälkeen

2. Piha on nyt siisti ja nurmikko lyhyt

3. Suihkunraikas olo