1277580418_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa näkymä ruokapöytäni ääreltä. Hieno sateenkaari illalla. Oikeastaan niitä oli kaksi, mutta kuvassa näkyy vain yksi. Tänään on satanut vettä ja ukkostanutkin. Aurinko on kyllä välillä paistanut.

Heräsin jo klo 7.30 ja aamu olikin kaunis. Harakat hyppivät pihapöydällä ja repivät pöydällä olevaa kukkaa. Pakenivat lentoon kun paukautin ikkunan auki ja kiinni.

Luin eilistä Aamulehteä kun tänään ei lehteä tullut. Aamupalana teetä ja ruisleipä paistettujen kananmunien kera. Katsoin elokuvan Kunniattomat paskiaiset ja sehän oli taattua Tarantinoa. Aika raaka elokuva, mutta hyvä.

Nukuin päikkärit sohvalla. Sohvalla näköjään nukkuu huonommin tai ainakin lyhyemmät päikkärit kuin omassa sängyssä. Päikkäreiden jälkeen paistoin lettuja. Poika heräsi vasta iltapäivällä, eli oikea rytmi on vieläkin hakusessa.

Soitin tyttärelle ja hänellä oli kaiki OK. Valittelin tylsyyttä ja ehdotin että huomenna matkaisimme jonnekin kylään. Soitin siskolleni ja heilläkin oli Juhannus sujunut hyvin. Kurussa ei ollut satanut juuri ollenkaan.

Illalla hain lähikioskilta maidon ja tupakkaa. Useimmat asiakkaat ostivat kaljaa. Juhannuksena oli varmaan juotu kaikki kaljat loppuun.

Päivän onnistumiset:

1. Univajetta on saatu vähennettyä

2. Ruokaa ja lepoa riittävästi: ehkä liikaakin

3. Suunnittelen uutta aarrekarttaa