Aamulla olin Nattarissa vakipaikassani. Ihana koiruus oli vastassa ja sitä sai helliä oikein kunnolla. Tein sen virheen että päästin koiran pihalle ennen lähtöäni ja sehän toi hirmumäärän roskia sisälle. Turkkiin oli tarttunut vaikka mitä.

Kävin kotona syömässä nuudeleita ja lähdin kohti Villilää. Siellä odotteli ikkunat pesua. Perheen vanhemmat lähtivät heti saavuttuani asioilleen. Hommat sujuivat ihan OK. Ainoastaan lapsiportin lukituksen kanssa oli ongelmia. Onneksi sain sen avattua. Ikkunoiden lisäksi pesin kaikki peilit, vaikka niitä ei ollut pyydetty.

Ex-poikakaveri soitti ja kertoi tulevansa huomenna käymään moottorisahan kanssa (pilkkoo sen kaatuneen luumupuun). Tuo samalla koivuklapeja. Täytyykin huomenna laittaa hyvää ruokaa ja jälkiruuaksi taidan tehdä raparperipiirakkaa.

Tänään kotimatkalla otin tyttäreni kyytiin Tammelasta. Matkasimme kotiin ja haimme pitsat meille ja pojalle. Syötiin pitsaa kahvin kera ja sitten lähdin tyttären kanssa Bauhausiin. Tytär osti maalia ja yhden taulun. Molemmat ostimme vielä kultaköynökset.

Päivän onnistumiset:

1. Työaikataulu piti kutinsa

2. Taas tyttären kanssa shoppailua

3. Huomisesta on tulossa kiva päivä