Aah! Sain nukkua pitkään: heräsin vasta yhdentoista maissa. Rennosti aamupala ja Aamulehden luku. Lehdessä oli lueteltu valmistuneet oppilaat ammattiopistosta, kauppaopistosta jne. Pojan nimeä ei vaan löytynyt! Voihan vietävä. Täytyy soittaa maanantaina koululle ja pyytää Aamulehteen oikaisua. Vähän nolo juttu! Kaksi kaveriani jo soitti tänään ja ihmetteli kun pojan nimeä ei ollut listoilla.

Kävin Lidlissä ja Tokmannilla ostoksilla. Tokmannilta ostin trikoohameen ja -shortsit. Lidliin palautin pullot ja tölkit. Ostin perunoita, sipulia, kermaviiliä, kasslerpihvejä, paprikajauhetta, hiivaleipää ja kermaa. Kotona tein pataruokaa: kasslerpihvit suikaloin ja ruskistin ne valurautapadassa sipuleiden, perunoiden ja porkkanoiden kera. Maustoin valkosipulilla, mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella. Lisäsin mukaan kermaa sekä laakerinlehtiä. Pata sai hautua uunissa tunnin verran asteessa 175. Olipa hyvää!

Ex-poikakaveri tuli viiden maissa ja kaatoi muutaman luumupuun. Söimme yhdessä ja sain kehuja ruuasta. Ex-poikakaveri lähti seitsemän maissa pois ja sai matkaansa pojaltani Jägermaister pullon. Minä raivasin oksia koko illan. Viisi jätesäkillistä oksia ja aikamoinen kasa puiden runkoja nyt niputettu.

Poika imuroi yläkerran. Hakkasi pihalla mattopiiskalla molemmat "tietokonetuolit" huolella. Sovittiin että maanantaina viedään jätesäkit Tarastejärven kaatopaikalle ja huomenna mennään aamulla (päivällä) saunaan.

Päivän onnistumiset:

1. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi

2. Mukavaa puuhastelua pihalla

3. Piha on parempi kuin ennen