Tankkasin autoni aamulla Teboililla ja lähdin ajamaan kohti Toijalaa. Siellä asiakas oli vastassa pelkissä bikineissä. Aina niin ystävällinen ja touhukas rouva. Raivasin yläkerran kylpyhuonetta pari tuntia. Sitten söimme yhdessä pihalla oikein hyvää ruokaa. Sain vielä mukaani muovikassillisen ruokia: nakkeja, makkaraa, juustoa, kermaa ja amerikanpekonia. Olivat lähdössä reissuun ja nuo ruuat olisivat menneet hukkaan. Kiittelin, mutta myös ihmettelin itsekseni kuinka laskutan.

Piti poiketa kaverillani Toijalassa, mutta hän ei ollutkaan kotona. Ihan hyvä niin: piti saada ruuat nopeasti kotiin jääkaappiin. Moottoritiellä oli jo ruuhkan poikasta iltapäivällä. Kotimatkalla kävin vielä lähikaupassa ostamassa ruokia. Laitoin taas pataruuan uuniin: kyljyksiä, perunoita, porkkanoita, sipulia ja mausteita sekä kermaa. Hyvää tuli!

Katselin pojan kanssa jalkapalloa telkkarista. Italia- Slovakia ottelu oli todella jännittävä. Italian pelaajat itkivät häviötä ja Slovenian miehet olivat ihan riemusta revetä.

Tytär on lähdössä huomenna kaverinsa kanssa mökille Hauhoon. Pyysi kylmälaukkua lainaksi ja se hänelle toimitetaan huomenna. Palaa reissusta jo lauantaina. Ehkä syynä on uusi poikakaveri, jota taas tapasi tänäänkin. Uusi vävykokelas on personal trainer. Ei paha!

Juuri eilen katselin netistä kaikki keventäjät, pudottajat ja muut laihduttajat. Nyt on mitta täynnä: tämä paksukainen haluaa päästä pienempiin mittoihin. Mutta nyt ensin vietetään mukava loma ja Juhannus.

Hyvää Juhannusta!

Päivän onnistumiset:

1. Pataruokaa valmiina noin kolme litraa

2. Mukava työreissu Toijalassa

3. Nyt saunaan