Yöllä yskitti ihan sairaasti. En tiedä mikä oli vikana. Poika toi minulle vettä juotavaksi, kun kuunteli minun "tukehtumistani".

Aamulla olin kymmenen jälkeen Ruotulassa. Poikkesin normaalilta reitiltäni, koska katu oli suljettu katutöiden takia. Melkein eksyin. Hommat ihan OK. Ajoin kotiin ja hain ruokaa grilliltä: minulle hampurilainen ja pojalle hotdog. Katselimme yhdessä tallennettua filmiä. Loppuosa jäi vielä näkemättä.

Toinen työkohde oli Armonkalliolla. Asiakas ihmetteli saamaansa laskua: onko tässä kaikki käynnit ja tunnit. Odotteli suurempaa laskua. Tarkistin illalla laskutuksen ja kaikki oli kunnossa. Harvinaista että asiakas kyselee laskun pienuutta. Mutta minullahan on aivan superasiakkaat!

Illalla tutkailin pojan kanssa hänelle saapunutta kirjettä. Puolustusvoimat lähettivät kyselyn: mikä on kuntosi, mihin yksikköön haluat jne. Nyt pitää testata Cooperin testi läheisellä urheilukentällä.

Aitajuttu ei ole edistynyt mitenkään. Tänään naapuri rakenteli pihassaan jotain aitaviritystä. En tiedä onko se tulossa rajallemme vai kadunpuolelle. Katsellaan! Ehkä hän tekee aitausta sialle tai lampaalle? Kaikki on mahdollista.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat hommat tänään

2. Pojalle uutta ajatusta inttiä varten

3. Tytär tulee huomenna kotiin