1277839272_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa kukkivat liljat ja samettiruusut. Lehtokotiloita ei ole pihalla juuri yhtään. Kiitos Ferromol rakeille!

Vakipaikassani oli taas lappu lisätöistä: voisitko pestä olohuoneen ikkunat. Kiitos. No joo, pesin ikkunat mutta siihen homaan kului puolet työajastani. Varsinaisissa töissä piti sitten aika lailla fuskata. Varmasti asiakas ymmärtää etten voi tehdä lisähommia sovittujen töiden kärsimättä.

Seuraavaan työkohteeseen (uusi kohde) matkatessani kävin Lielahden Cittarilla ja ostin lohisalaattia. Söin ruuan marketin parkkipaikalla. Sain soiton uudelta asiakkaalta ja sovimme ensi viikolle parvekelasien pesun.

Uusi työkohde Tohlopissa oli mukava: äiti ja kolme lasta oli kotona. Neljäs lapsi on syntymässä kuukauden sisään. Vanhin lapsista oli hyvänä apulaisena minulla. Toi minulle puhelimeni kun se soi. Kiittelin lasta: imuroidessa en olisi puhelua kuullutkaan. Puhelu toi lisätöitä: muuttosiivous heinäkuulle. Saan hakea avaimen kunhan soitan yhden puhelun. Kännykässä on nyt muistutus soitosta.

Tulin kotiin ja laitoin uudet perunat kiehumaan. Poika oli nälissään. Söimme perunoita ja uunilohta ja ruoka oli todella hyvää!

Kävin pihalla istumassa pihatuolissa ja kun tulin sisälle istumaan nojatuoliin, tunsin jotakin märkää selässäni. Nojatuolin selkämykseen oli tullut iso tahra. Olin siirtänyt linnunkakan pihalta sisälle! Vaihdoin paidan, siivosin nojatuolin ja pesin kädet.

Päivän onnistumiset:

1. Kaksi uutta työtilausta

2. Poika on menossa nyt nukkumaan: valvoi tänään ja nyt unirytmi on palautumassa

3. Kesän ensimmäiset uudet perunat syöty