Päivällä olin pojan kanssa Kelassa. Ensin matkasimme Linnainmaan Kelaan vai toteaksemme että se oli suljettu torstaisin. Sitten Hervannan Kelaan ja siellä pääsimmekin aika nopeasti virkailijan pakeille. Kela saa yrittäjän tiedot osittain (työeläkemaksun suuruuden), mutta se ei riitä. Minun on nyt saatava kirjanpitäjältä todistus palkoistani. Ja tämä todistus on postitettava Kelaan hakemuksen kera.

Vein pojan kotiin ja matkasin Messukylään kissojen luokse. Siellä normisiivous  ja sitten Pyynikille asiakkaalta avainta hakemaan. Kotimatkalla nappasin tyttäreni kyytiin Tammelasta. Tytär kertoi Lontoon reissusta: olivat melkein myöhästyneet paluulennolta. Tytär nukkui terminaalissa ja kaveri shoppaili siellä. Kaverin rannekellosta oli patteri hiipunut ja yllättäen lennolle tuli viimeinen kuulutus. Ehtivät onneksi. Lontoo on kuulemma todella ihana paikka. Minä haluan sinne myös!

1275595591_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illalla lähdin tyttären kanssa käymään Ikeassa. Ensin menimme syömään lihapullat. Paikalla oli todella vähän asiakkaita. Taisi olla myyjiä saman verran paikalla. Ostin vain leivontakulhot, pullasudit, patterin ja ruokatarvikkeita. Eli sinappia, puolukkahilloa, juustoa, näkkäriä ja  vaniljakastiketta.

Päivän onnistumiset:

1. Kela-asiat saatu eteenpäin

2. Tyttären kanssa oli kivaa Ikeassa

3. Rento päivä: töitä vain kaksi tuntia