Kaverini tuli päivällä miesystävänsä kanssa meille aamupalalle. Tarjolla oli leipiä, leikkeleitä ja raparperipiirakkaa. Paistoin myös kananmunia leivän päällisiksi. Kehuivat aamupalaa ihan hotellitasoiseksi. Piirakkaa taas kehuttiin, niin kuin aina. Viimeksi tein sitä noin vuosi sitten. Ohje löytyy tästä linkistä.

Lastasimme oksapussit auton kyytiin ja haimme toisen kuorman Turtolasta. Niissä oli lähinnä puutarhajätettä ja etanoita. Nokian kaatopaikan jälkeen kävimme Ylöjärvellä ja Pirkkalassa. Ihan kiva rengasmatka.

Kotiin päästyäni kävin Kangasalan Prismassa ostoksilla. Ferramol-etanamyrkky oli loppu. Harmittaa! No, ostin ainakin hyviä ruokia. Huomenna on taas käytävä kaupassa, koska teen raparperipiirakkaa taas. Edellinen on jo syöty Ikean vaniljakastikkeen kera.

Pojan päättäjäiskuva oli postilaatikossa, oli tullut jo eilen. Tätä kuvaa ei voi näyttää tyttärelle koska se olisi häpäsy. Pojalla on kuvassa t-paita ja farkut. Muilla on juhlavaatteet. Voi minua! Olisi taas pitänyt tsempata ja vaati poikaa pukemaan juhlavampaa päälle. Ensin tietysti shoppailla ne vaatteet. Yksi asia kyllä piristää: pojalla oli kuvassa kaikista onnellisimmat kasvot.

Päivän onnistumiset:

1. Roskat poistettu pihasta

2. Taas kehuttiin raparperipiirakkaa

3. Huomennakin on vapaata