Nukuin taas huonosti. Heräsin kuuden maissa ja mielestäni en nukkunut kunnolla kahdeksaan. Sitten kun kello soi klo 10 olin taas ihan tokkurassa. Jälleen pahoja unia. Mikä mättää?

No, lähdin Tiiliruukinkadulle ja mukana oli tilitiedot kirjanpitäjälle. Sain setvittyä toukokuun laskut valmiiksi aamulla. Tiiliruukinkadulta tai edes lähistöltä ei löytynyt yhtään vapaata parkkipaikaa. Oli pakko viedä auto maksulliseen parkkiin. Toukokuulla tuli muuten vähennettäviä parkkimaksuja yli 13 euroa.

Kiirehdin Teiskontielle vakiasiakkaan luokse. Jälleen mukavat jutustelut eläkeläismiehen kanssa. Enimmäkseen juteltiin autoista. Vakava keskustelu myös eturauhaisvaivoista: asiakas on menossa höyläykseen. Seuraava tapaaminen on vasta heinäkuulla.

Kotimatkalla piti viedä auto harjattomaan pesuun. Antenni olisi pitänyt irroittaa, mutta siinä hommassa en onnistunut. Auto pitää varmaan pestä käsin. Ainakin Hervannassa on sellainen pesupaikka. Poikkesin kaverini luona kahveella ja meillä olikin mukavat jutustelut. Kaverini suositteli minulle värishampoota. Kysyn huomenna kampaajani mielipidettä.

Päivän onnistumiset:

1. Nyt saunaan

2. Kaverini lupasi viedä oksakuormamme kaatopaikalle

3. Kirjanpitäjältä saatu tuloselvitys pojan hakemusta varten