Aamulla söin pojan kanssa yhdessä aamupuuroa. Poika joi vielä kahviakin ja lähti sitten tankkaamaan urheiluseuran pakettiautoa. Toivottelimme toisillemme hyvää ja turvallista matkaa.

Poika sai navigaattorini lainaksi ja löysi siten hyvin perille Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ideaparkin kohdalla oli huomannut että lappu jota esitellään lentoasemalla, oli unohtunut kotiin. Äkkiä uparit ja takaisin kotiin. No, kuljetettava löytyi hyvin ja koko reissu oli sujunut hyvin. Poika oli puhunut ummet ja lammet suomessa ekaa kertaa vierailevalle toimittajalle.

Minä matkasin aamulla Ylöjärvelle. Siellä oli alakerran ikkunoiden pesua ja saunan sekä pesuhuoneen pesua. Hommaan kului kolme tuntia. Töiden jälkeen matkasin siskoni ja hänen miehensä luokse kahville Kyrönlahteen.Kahvin kera nautittiin pitsasta ja karjalanpiirakoista.

Illalla kävin pojan kanssa palauttamassa urheiluseuran pakun Olkahisiin. Samalla reissulla kävimme syömässä Kalevan Prisman Mäkkärissä ja poika metsästi yhtä peliä kaupungista. Peliä ei löytynyt. Minä tein kaksi heräteostosta, kun auto oli parkissa Hallituskadulla (Kauppahallin takaoven kohdalla). Uusi kiinalainen kauppa mainosti Gojimarjoja ja niitä ostin. Lisäksi ostin kiinalaista vihreää teetä. Myyjä ei pahemmin puhunut suomea, vaan asioimme englanniksi.

Poika sai vielä illalla kyyditä siskoaan. Haki samalla kaupasta maitoa ja leivinjauhetta. Huomenna on kaverini tulossa miehensä kanssa kylään ja ajattelin laittaa heille raparperipiirakkaa. Vievät minun pihastani viisi jätesäkkiä kaatopaikalle. Olen kiitollinen!

"Uudella autolla"on nyt ajettu kolmessa viikossa yli tuhat kilometriä. Auto on pelannut hyvin ja sillä on ilo ajaa. Hienoa!

Päivän onnistumiset:

1. Mukava vierailu Kyrönlahdessa

2. Pojalla hakureissu sujui oikein hyvin

3. Ihanaa kun on viikonloppu