Poika herätti minut yöllä ja kysyi saako autoa lainaksi. Piti lähteä hakemaan kaveria kaupungista. Ensin estelin, mutta sitten lupasin lainaksi. Muistutin ettei autossa saa polttaa eikä syödä. Viimeksi tämä pojan kaveri oli kaatanut kebabin autoni penkille.

Pojalla oli mennyt hakureissussa kolme tuntia (klo neljästä seitsemään). Oli käyty Mäkkärissä ja juteltu. Päivällä poika olikin aika väsynyt, mutta piristyi saunassa ja sitten lähdimme Hämeenkyröön.

Ennen saunaa tein sen sipulipiirakan ja siitä tuli hyvä. Balsamiviinietikka kullotettujen sipulien kanssa on bueno. Sekä pohjaan että täytteeseen tuli mustaleima emmentalia, voita ja kermaa. Voiko näillä aineilla epäonnistua?

Synttäreillä oli kivaa. Esittelimme pojan todistusta hänen tädeilleen. Uutta autoani tutkailtiin myös. Huomenna poika saa mennä työkkäriin ilmoittautumaan. Mukaan ainakin todistukset ja pankkitilin numero. En tiedä saako poika työttömyyskorvausta vai työmarkkinatukea. Vaikuttaako niihin minun tuloni? No, ainakin saa hoitaa sen ilmoittautumisen huomenna ja lisäselvityksiä myöhemmin.

Päivän onnistumiset:

1. Sauna virkisti

2. Auto pelasi hyvin myös maantieajossa

3. Mukava kahvittelu ja herkuttelu sukulaisten kanssa