Tänään oli ihan normi päivä, kunnes poika soitti minulle. Naapurissa oli metsuri kaatamassa meidän raja-aitaa, orapihlaja sellaista. Kiirehdin kesken työpäivän paikalle ja ihmettelin metsurille että millähän valtuuksilla hän kaataa aitaa. Ilmoitti että naapuri oli palkannut hänet. Koko aita (noin 2,5 metrinen) on nyt katkaistu ihan juuresta asti. Ilmoitin metsurille että olen yhteydessä asianajajaan ja poliisiin.

Olin yhteydessä asianajaan ja odottelen huomenna vastausta. Voinko tehdä rikosilmoituksen ja vaatia korvauksia. Odottelin jo innolla aitaan lehtiä, jotta ei tarvitsisi katsella naapurin poikien ja heidän kavereiden pomppimista trampoliinilla.

Poika oli tänään koululla äidinkielen kokeessa. Huomenna on muita kokeita. Ei ollut käynyt parturissa eikä kysymässä kesätyöpaikkaa, vaikka patistelin. Huomenna on menossa illalla siskojensa kanssa Kinopalatsille katsomaan Beatles musikaalia.

Työpäiväni oli ihan OK ja sain tänään uuden asiakkaan. Eli työrintamalla kaikki hyvin. Hyvä että jotkin asiat hoituvat ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakas ja sovittiin käyntejä 3 kpl

2. Asianajaja saa hoitaa valitusta eteenpäin

3. Huomenna herätys vasta klo 10.00