1274815388_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä se ihanuus nyt on. Auto on pesty ja puunattu oikein komeaksi. Hain sen iltapäivällä ja ajelin kotiin. Poika lähti sitten minua kyyditsemään kaupunkiin asiakkaan luokse. Sai sitten hakea siskonsa kaupungista. Lapset kävivät morjestamassa mummoaan ja isäänsä. Illalla nappasivat minut sitten kotimatkalla autoni kyytiin. Kovasti olemme tyytyväisiä tähän Hyundaihin.

Aamulla ajelin vanhalla autollani Ruotulaan. Hommat ihan OK. Perheen nuorin lapsi tuli kotiin kesken koulupäivän, koska oli loukannut koulussa jalkansa. Perheen mummo saatteli lasta.

Ennen auton hakua kävin Prismassa kahvilla. Syömiset ovat taas jääneet aika vähiin tänään. No, illalla teen taas leivät itselleni. Ruokavalioni ei ole mitenkään hyvä. Siinä olisi korjaamisen varaa.

Poika pääsi läpi ruotsin kokeesta ja saa nyt sitten sen päättötodistuksen. Juhlat ovat lauantaina koululla. Hieno juttu!

Aita-asiassa ei edistystä. Tuttavani soitti ja kertoi ettei saa ketään epävirallisesti rajoja mittaamaan. Täytyy kysyä asiaa kaupungin palvelusta. Kuulemma mittaus voi maksaa jopa 500 euroa. En tiedä voinko laittaa asian poliisille ilman mittausta. Taas soitto asianajajalle.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi auto

2. Etanamyrkky tehoaa hyvin

3. Pojalla kouluasiat kunnossa