Hain aamulla tyttäreni kyytiin ja matkasimme Ruskon katsastusasemalle. Autoni vakuutukseen tehtiin muutos: tytär on nyt haltija ja minä edelleen omistaja. Tyttären bonukset ovat nyt tallessa. Olin etuajassa tunnin verran ja se tunti kulutettiin kahvilla ja kirpputorilla. Kivaa oli!

Vakiasiakkaan luona pesin ikkunoita, puhdistin parveketuolit ja imuroin. Juttua taas riitti ja saatiin nauraa. Esitin asiakkaalle ainoan lauseen minkä osaan "ranskaksi": kun pieree, se lemuaa. Täytyy ääntää ranskalaisittain!

Kävin Ensimetrissä yritysneuvojan luona ja sain neuvoja yritykseni taloushallintaan. Ihan hyvä käynti. Suositteli vaihtamaan kirjanpitäjää...
Autoni oli parkissa Keskustorilla ja paikalle saavuttuani näin lappuliisan sekä lapun autoni tuulilasissa. Onneksi se ei ollut sakko, vaan mainos renkaista. Pojat mittailivat renkaiden urasyvyyttä ja laittoivat kommentit lappuihin. Minulla luki: renkaat on heti vaihdettava, ovat vaarallisen huonot.

Pyynikillä oli vakihommat. Siivouksen yhteydessä pesin yhden ikkunan. Töiden jälkeen kävin kaverini ex-miehen luona ja hän irroitti autostani stereot. Nyt illalla siivosin autosta kaikki tavarat pois. Huomenna saan hyvästellä sen.

Illalla reenasin poikaa huomisiin ruotsinkokeisiin. Poika luki ihan tosissaan ja toivon että hän läpäisee kokeen. Huomenna on myös vielä yksi näyttökoe. Olkaa ihania ja peukuttakaa taas!

Päivän onnistumiset:

1. Kivat kahvittelut tyttären kanssa

2. Auto on nyt totaalisesti tyhjennetty

3. Poika luki huomisiin ruotsinkokeisiin