Aamulla olin Nattarissa ja jälleen se ihana koira oli vastassa. Sain taas paijata sitä oikein urakalla. Hommat ihan OK.

Kävin kotona juomassa teetä ja syömässä eilisen pitsan loppuja. Sitten Villilään ikkunoita pesemään. Perheen äiti toivotti jo ovella että tervetuloa ihana pelastaja. Heillä on lapsen synttärit viikonloppuna ja koti oli saatava siistiksi. Perheen isä tuli kotiin ja hän alkoi heti puhdistamaan terassia siitepölyistä. Perhe toivoo että saisivat minut elokuusta lähtien kotiansa siivoamaan. Heidän naapuri tuli myös kyselemään ikkunanpesuja.

Kotimatalla kävin Epilän Hesessä syömässä. Istuin siellä aika kauan ja muistelin aikoja vuonna 1976-1980. Silloin istuin lasteni isän kanssa usein Epilän Shellillä tai Teboililla kavereiden kanssa. Se oli mukavaa aikaa!

Kotimatkalla vein tyttäreni Tammelasta Keskustorille. Tyttärellä oli työpaikkansa kesäjuhlat tänään. Meneen huomenna veljensä kanssa tekemään autostani (siitä vanhasta) haltijasopimuksen katsastuskonttorille. Saa näin hyödynnettyä vanhat bonuksensa.

Minä olen lähdössä aamulla siskoni kanssa Tallinnaan. Herätys on klo 05.05, kääk! Siskoni ajaa Ylöjärveltä tänne meille, koska autoa on hankala saada parkkiin (ainakin ilmaiseen) Keskustorin läheisyyteen. Poika saa viedä meidän aamulla ja hakea sitten yöllä.

Poika oli tehnyt tänään opinnäytetyönsä valmiiksi. Nyt vaan odotellaan kädet kyynärpäitä myöden ristissä että hän saisi tutkinnon. Saa taas peukuttaa!

Päivän onnistumiset:

1. Hommia tulossa lisää

2. Huomenna kiva reissu edessä

3. Kavereiden kanssa soittelua tänään