Poika ehti kouluun ajoissa. Soitti sitten minulle aamulla ja kyseli millä bussilla pääsee Nokian katsastuskonttorille. Soitin Paunun neuvontaan ja sain ohjeet pojalle. Poika matkasi konttorille vaan kuullakseen että osa papereista puuttuu. Takaisin koululle ja opettajan piti faksata paperit, mutta se ei onnistunut. Lopulta pojan luokkakaveri vei paperit konttorille moottoripyörällään. Kaiken tämän hässäkän keskellä poika pääsi läpi kirjallisista!

Minä pesin parvelaseja Järvensivulla pari tuntia. Asiakas oli koko ajan vierellä (varmisteli etten putoa) ja juttelimme niitä näitä. Työn jälkeen kävin Munkkimiehissä syömässä uunikalaa. Sitten Messukylään vakiasiakkaan luokse. Ensi viikolla hoidan heidän kissoja, mutta mitään "ohjelappua" ei ollut. No, tämä on jo kolmas kerta näiden kissojenhoidossa eikä ohjeita enää tarvita.

Kaupan kautta eväitä hakemaan ja sitten Pyynikille siivoamaan. Vajaa neljä tuntia siinä meni ja asunto tuli hienoon kuntoon. Vieraita on kuulemma tulossa lauantaina.

Kotimatkalla hain pojan takin Pirkkalan Veskasta. Nyt on hyvä ja sopiva takki! Kiittelin Aleksi 13 hyvästä palvelusta.

Tytär poikkesi illalla. Katselimme yhdessä Meidän häät koostetta. Siinä oli vuonna 2006 avioituneita ja heitä oli haastateltu vuonna 2009. Poika vei siskonsa Kaukajärvelle ja minä menin saunaan.

Päivän onnistumiset:

1. Poika pääsi bussikirjallisista läpi

2. Pojalle uusi takki

3. Huomenna on perjantai