Sain vihdoinkin laitettua suruvalittelut naapurille. Naapurin rouvan mies kuoli viikko sitten. Aika vaan kului ja ehdin jo ajattelemaan etten ehdi muistamaan leskeä mitenkään. Tänään kirjoitin hänelle kirjeen, jossa tarjosin apuani ja laitoin mukaan kortin sekä tyhjän kirjan. Toivon että leski kirjoittaa siihen suruaikansa mietelmiä ja jopa haaveita.

Pojan takki on nyt tilattu tyttären toimesta Lahden tai Helsingin Aleksi 13:sta. Minulle tulee tekstari kun takki on Tampereella. Toimitus on ilmainen.

Poika nukkui tänäänkin pommiin. Meni vielä ennen kouluun lähtöä suihkuun. Rähjäsin pojalle aamulla. Bussikirjalliset ovat vasta torstaina: toivottavasti onnistuu ja pääsee läpi. Sitten vielä inssiin.

Olin Ruotulassa vakipaikassa ja hommat ihan OK. Pesin pyynnöstä keittiön ikkunat sisäpuolelta. Saunan lasiovi tuli myös pyyhittyä, mutta sen pinttymät eivät puhdistu ilman Universalia. Otan sitä mukaan ensi kerralla.

Kävin kyselemässä varaosaliikkeessä autooni tarvittavia osia. Aika karkean arvion sain. Menin Teboilille ja kyselin korjausta. Sinne tuli sattumalta erään korjaamon mies ja juttelin hänen kanssaan. Kehotti pyytämään arvion häkäarvojen korjaamisesta. Se korjaus saattaa olla se kallein juttu. Saa nyt nähdä missä välissä ehdin kaasutinkorjaamolle?

Niin, päivän toisessa kohteessa pesin ikkunoita ja parvekelaseja. Ripustin myös uudet verhot paikoilleen. Sain maksun käteisellä. Otin tyttäreni matkaan mukaan ja poikkesimme kotimatkalla Lidlissä. Mukava ostosmatka.

Päivän onnistumiset:

1. Sain vihdoinkin suruvalittelut perille

2. Rikkinäisen auton omistaja saa paljon myötätuntoa

3. Nyt kaalipataa tekemään