Olipa raskasta herätä aamulla. Olisin voinut nukkua vaikka iltapäivään asti. Aamupalan jälkeen lähdin Kangasalle raivaamaan. Tein töitä nelja tuntia ja välillä soittelin pojalle. Muistuttelin työkkäriin menosta.

Poika oli saanut työkkärissä hommat hoidettua, mutta nyt pitää tehdä Kelaan anomus. Siihen anomukseen tarvitaan selvitys vanhempien tuloista. Voi tätä paperisotkua!

Aamun töiden jälkeen kävin ruokakaupassa ja tapasin siellä naapurini (sen järkevän). Naapuri ihaili autoani ja juttelimme aika kauan. Naapurin vaimo on lähdössä Thaimaahan sukulaisiaan tapaamaan ja viipyy reissulla kolme viikkoa.

Ehdin syömään kotona ja poikakin palasi kaupunkireissulta. Lähti sitten minua kyyditsemään Kalevaan. Siellä oli muuttosiivous edessä. Tein huolellista työtä, koska tiesin että vuokranantaja oli tarkka. Hän tulikin paikalle ennen lähtöäni ja kauhisteli suihkuhuoneen kuntoa. Kertoi että vaatii toisen siivoojan ja maksattaa sen vuokralaisillaan.

Minulle vuokralainen oli tuumannut että suihkuhuone saa olla sellaisenaan: ilman siivousta. No, poika toi minulle Universal Stonea ja sain suihkuhuoneen kunnostettua. Kaikki hyvin.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tilaus ensi viikolle

2. Laskuja tulosteltu asiakkaille

3. Kiva työpäivä ja tutustuin mukaviin ihmisiin