Päivä kului tyttären kanssa autokaupoilla. Ensin kävimme kyllä asiakkaani kissoja morjestamassa. Koeajoimme monta autoa ja tutustuimme tarjontaan. Lielahdessa kävimme Subilla, koska nälkä ja jano yllätti. Helteessä meinasi myös mennä hermo. Onneksi emme riidelleet.

Tulimme kotiin ja nautimme siiderit. En voinut nukkua päikkäreitä, koska oli niin älyttömän kuuma. Tytär torkkui sohvalla. Paistoin lettuja ja keitin kahvia. Soittelin siskoni kanssa ja aiheena oli autot.

Ei lasta eikä paskaa auton osalta. Vielä illalla kävimme Lielahdessa katsomassa yhtä Toyotaa. Myyjä oli manne, eli mustalainen. Nyt minulla kääntyi asenne positiivisemmaksi heitä kohtaan. Mies oli erittäin asiallinen ja kohtelias. Koeajo tehtiin ja jäätiin miettimään.

Illalla roikuin Nettiautossa. Löysin muutaman Ford Kaan, eli kaakattimen. En kyllä tiedä miksi innostuin tähän hassuun autoon? Yksi tarjolla Kangasalla ja kaksi Toijalassa. Ehkä huomenna mennään katsastamaan ne. Samalla reissulla voisi kyläillä kaverilla Toijalassa. Eli Akaassa.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva päivä tyttären kanssa

2. Illalla lettukahvit lasten kera

3. Asenne mustalaisiin muuttunut paremmaksi