Oli tarkoitus nukkua pitkään, mutta eikös Fonectasta soitettu jo ennen aamukymmentä. Tarjosivat mainostilaa Facebookiin. Sinnehän saa itsekin laitettua mainoksen ja paljon halvemmalla.

Olin Messukylässä hommissa ja kissat nukkuivat päiväunia. Perheen isä kävi pikaisesti kotonaan ennen lähtöäni. Laittoi radion kiinni. Ei taida tykätä että kuuntelen heidän radiota? Otan seuraavalla kerralla oman radion mukaani.

Koukkasin kaupan kautta ja ostin evääksi kanasalaatin. Seuraava kohde Leinolassa. Rivitalon takapiha oli täydessä kukoistuksessa. Todella kaunis ja siisti piha. Hommat ihan OK.

Kotona lötköilin ensin ja sitten päätin kokeilla lähteekö ruohonleikuri käyntiin. Lähtihän se! Sain leikattua koko pihan ja homma sujui ripeästi. Levitin vielä illalla lehtokotiloille Ferromol myrkkyä. Se on tehonnut aika hyvin. Pihassa on enimmäkseen kotiloiden tyhjiä kuoria.

On se kumma kun ei ehdi edes ruokaa laittamaan. Nyt on pakko edes paistaa jauheliha, ettei se vanhene. Jospa huomenna saisin tehtyä makaronilaatikkoa.

Huomenna on kaksi työkohdetta. Niiden välissä vien tyttäreni ja hänen kaverinsa Pirkkalan lentokentälle. Lähtevät Lontooseen lomailemaan ja palaavat reissusta tiistaina. Poika menee koululle klo 9.00 ja silloin kuullaan totuus päättötodistuksesta.

Päivän onnistumiset:

1. Ruoho on leikattu

2. Etanat ovat häviöllä 1-0

3. Huomenna on perjantai