Aamulla menin ex-työkaverini luokse töihin. Kysyi kuulumisia ja sain tietää että rouvan aviomies oli sairaalassa keuhkokuumetta sairastamassa. Oli viety ambulanssilla pari päivää sitten hoitoon. Tämä pariskunta on ollut yhdessä yli 60 vuotta.

Töiden jälkeen hain tyttäreni kyytiin ja sitten napattiin tyttären kaveri kaupungista matkaan. Ensin tytär kävi vaihtamassa rahaa Stockkan Forexissa ja minä hain leivän Rautatienkadun Subista. Neitokaiset ehtivät hyvin lennolleen. Minä matkasin Tampellan alueelle ja sain auton hyvin parkkiin.

Asiakas tuli paikalle ennen lähtöäni ja sovimme muutoksen seuraavaan siivoukseen. Saan Juhannusaaton vapaaksi, kun siirrän tämän asiakkaan siivouksen eri päivälle. Se sopi hyvin! "Raahasin" asiakkaani hänen parvekkeelleen ihastelemaan parkissa olevaa autoani. Hän kehui sitä. On toimittaja joka tekee juttuja autolehtiin ja koeajaa monia autoja. Kehui että jos luotettavuutta hakee, niin Hyundai on oikea ratkaisu.

Kävin illalla vielä ruokakaupassa. Teen sunnuntaiksi sipulipiirakkaa ja nyt siihen on aineet valmiina. Täytyy soitella huomenna siskoni kanssa ja sopia mitä hän tekee sunnuntaiksi.

Poika oli tänään koulussa. Kävivät vielä yhdessä luokan kanssa Vehoniemen automuseossa ja koulu kustansi kaikki juomat ja syömiset. Huomenna on koululla juhlat klo 9.00.

Päivän onnistumiset:

1. Yellow Servicestä "kissapesuainetta" ja vessapaperia

2. Tytär pääsi Lontooseen lomalle

3. Poika iloisella tuulella