Tänään on tapahtunut ainakin kolme hyvää asiaa: lainaa saatu, auto myyty ja toinen ostettu. Ainakin uskon että nämä ovat hyviä asioita ;-)

Aamulla menin vakiasiakkaalle ja siellä oli rouva etätöissä kotonaan. Joimme hyvät kahvit terassilla ja juttelimme kuulumiset. Töiden jälkeen matkasin pankkiin lainaa hakemaan. Samalla käynnillä laitettiin muitakin raha-asioita kuntoon. Minulla on ihana henkilökohtainen pankkineuvoja!

Toinen työkohde oli Pispalassa. Kyllä tuli hiki kun aurinko paahtoi täysillä. Hommat ihan OK. Töiden jälkeen nappasin tyttäreni mukaan Tammelasta ja menimme autokauppaan. Koeajoimme auton ja teimme siitä kaupat. Autoa ei oltu vielä laitettu myyntikuntoon, eli se oli pesemättä sekä ulkoa että sisältä. Saan sen käyttööni tiistaina pesujen jälkeen. Nykyinen autoni menee vaihdossa ja sekin on tyhjennettävä romppeista.

Pahanaapuri laittoi eilen teltan pihaansa ja lapset nukkuvat siellä. Teltan suuaukolle on laitettu telkkari ja siinä se on ollut eilisestä asti. Toivottavasti vie edes sateella sen sisälle. Vai haluaako tehdä tulipalon?

Päivän onnistumiset:

1. Autoa ei tarvitse enää etsiä, huoh

2. Luumupuut täydessä kukassa, omenapuut korvallaan

3. Illalla pitsaa ja puheluita siskojeni ja kavereitteni kanssa