Aamulla menin Peltolammille ja ajelin pikkuteitä. Arvioin että uuden Ikean luona on liikenne ruuhkaahtunut, joten en ajanut moottoritietä pitkin. Peltolammilla hommat ihan OK. Asiakkaan naapuri tuli juttusille mattotelineen luokse: ihmetteli kun nuoripari ei jaksa itse siivota. Valistin miestä että tällä hommalla saa verotusta pienemmäksi ja samalla työllistää suomalaisen. Saa nyt miettiä sitä ;-)

Ajoin Tiiliruukinkadulle ja matkalla otin Hesestä lohisalaatin mukaan evääksi. Sain autoni parkkiin ja huomasin ettei autossa ole pysäköintikiekkoa. Siivosin vanhan autoni, mutta en huomannut siirtää kiekkoa uuteen autoon. Lähellä oli Papinkadun osto- ja myyntiliike ja menin sinne apua hakemaan. Liikkessä oli yksi risa kiekko, jolla lähinnä muistutettin asiakasta kiekon käytöstä. Kovalla tinkaamisella sain sen kiekon lainaksi. Palautin sen kiitosten kera.

Paluumatkalla koukkasin kodin kautta ja ehdin käymään pissalla sekä tekemään eväsleivät. Kolmas työkohde oli Kangasalla. Siellä puhdistelin jalka- ja kattolistoja muun siivouksen ohella. Perheen isä poikkesi hakemassa tietokoneensa ja samalla sovittiin että lopettelen hommat klo 20.00. Perhe oli evakossa siivouksen ajan. Kotimatkalla ruokakaupan kautta.

Päivän onnistumiset:

1. Autolla on ihana ajaa

2. Uusi tarjouspyyntö

3. Nyt saunaan