Heräsin jo ennen yhdeksää ja ehdin laittamaan yritykseni tilipaperit valmiiksi kirjanpitäjälle. Vein ne hänelle ennen ekaa työkohdetta. Juttelimme autoasiaa. Hän oli sitä mieltä että minun kannattaa ostaa auto yritykseni nimiin. Nyt vaan on vielä selvitettävä mitenkä bonukset vakuutuksessa siirtyvät? Tilinpäätökseni ei ollut vieläkään valmis!

No, Hervannassa meni hommat ihan OK ja samoin Pyynikillä. Väsytti kyllä ihan sairaasti eikä hommat huvittanut yhtään. Yritin lauleskella ja piristää niin itseäni. Päivän päätteeksi kävin vielä Messukylässä ruokkimassa kissat. Leikittiin hiirillä.

Töitä on hyvin: tarjouspyyntöjä tulee päivittäin. Huomenna menen tutustumaan uuteen kohteeseen Kangasalle. Vanha asiakkaani (jolla oli vesivahinko tammikuulla) otti tänään yhteyttä. Lupasin mennä rempan loppusiivoukseen keskiviikkona. Kiitteli.

Pojalla on huomenna koululla loppukokeita. Saa taas peukuttaa! Poika oli laittanut tänään emailia työharjoittelupaikkaan, mutta kehotin häntä huomenna menemään ihan paikanpäälle. Sitä ennen saa käydä parturissa.

Päivän onnistumiset:

1. Tilipaperit kirjanpitäjälle ajoissa

2. Hommia on hyvin

3. Autokuume normaalin rajoissa