Tänään oli meinaan aika hoipakkaa: kolme työkohdetta ja vielä illalla kissojenhoitoa. Kaksi vakkaripaikkaa OK ja sitten menin remppasiivoukseen. Pariskunta oli apunani ja he riitelivät / kiistelivät koko ajan. Ehkä normaalia toimintaa heille? Sain lisäbonuksena mukaani kaksi siideritölkkiä. Laskun lupasin lähettää perästäpäin.

Kissat olivat riehuneet kotonaan. Kiipeilypuu oli kaatunut ja yksi taulu oli pudonnut samassa rytäkässä seinältä. Kissoilla oli kova nälkä illalla kun vasta ehdin niitä hoivailemaan. Vaikka huomenna on vapaata, niin täytyy muistaa tuo kissojen huolto.

Asianajaja ei ole vastannut mitään sähköpostiini. No, hänellä on varmaan muitakin asiakkaita... Soitan hänelle perjantaina. Tänään ei ollut matkassa hänen puhelinumeroaan. Tässä on kuva jossa näkyy kuinka meiltä on nyt suora yhteys kadulle ja naapurin pihaan myös. Aikaisemmin aita oli näkösuojana.

1273693954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poika oli käynyt koulussa ja parturissa tänään. Oli myös laittanut tekstiviestiä työharjoitteluaikaiselle pomolleen. Soitteli nyt illalla ja kyseli bussiaikatauluja. Musikaali oli ollut hyvä.

Päivän onnistumiset:

1. Taas uusi työtilaus: muuttosiivous kuun lopulle

2. Työaikataulu piti kutinsa hyvin

3. Auto toimii moitteettomasti (armonaikaa jäljellä 2 viikkoa)