Ostin tänään Yellow Servicestä nanoliinan. Yksi liina maksoi melkein viisi euroa. Testaan sen toimivuutta. Ostin myös lampaankarvaisen pölyhuiskan ja uuden paketin Universal Stonea.

Tänään ei hommat huvittaneet ollenkaan. Piti ihan väkisin vaan toimia. Järvensivulla kolme tuntia ja Tiiliruukinkadulla kaksi. Sitten vielä erään järjestön hallituksen kokoukseen. Kokous oli hyvä, vaikka meitä oli paikalla vain neljä henkilöä.

Toukokuun Tallinnan reissu kaipaa lisää osanottajia. Laitoin meiliä parille kaverilleni ja kysyin heitä mukaan. Toivottavasti lähtevät matkaan.

Huomenna piti olla vain kaksi työkohdetta, mutta illaksi tuli tilaus. Nainen soitti ja kyseli ikkunanpesua. Perjantaina on tulossa vieraita ja parvekelasit sekä ikkunat on saatava puhtaaksi. Heidän vakisiivooja oli sairastunut. Lupasin mennä kun vielä selvisi että asiakas asuu ihan kotinurkillani.

Tytär oli laittanut veljelleen eilen tekstarin, mutta mitään vastausta ei ole tullut. Ei edes kuittausta välitystiedoista. Johan aloin huolestumaan. Tytär kyllä selvensi että varmasti olisi jo soitettu jos jotain olisi tapahtunut. Silti takaraivoon jäi pieni huoli.

Kissakin kaipaa poikaa: se ei ole syönyt pariin päivään kunnolla. Naukuu ja pyrkii syliin. Yritän houkutella sitä syömään ruokaansa.

Peruin terveystarkastukseni, joka olisi ollut tulevana tiistaina. En ehdi millään sitä ennen verikokeisiin. Varaan uutta aikaa myöhemmin kesä- tai heinäkuulle. On kyllä vielä käymättä siellä omalääkärin määräämissä verikokeissakin. Lähete vanheni jo kerran, ehkä myös toisenkin?

Päivän onnistumiset:

1. "Pakotin" itseni töihin ja se onnistui

2. Hyvä kokous illalla

3. Uusi työtilaus sopivasti