Ihan hullua: heräsin aamulla jo kuudelta! Ei tullut enää uni silmään. Päivällä ja aamulla sitten setvin papereita ja sainkin kaksi isoa kassillista jätekeräykseen. Lähinnä vanhoja kurssimonisteita jne.

Hain itselleni pitsan ja söin siitä puolet. Sitten kissan kanssa päikkäreille. Piti nukkua vain tunnin verran, mutta unet venyivät melkein kolmeen tuntiin. Heräsin vähän ennen kahdeksaa. Nyt ei sitten nukuta. Onneksi huomenna on herätys vasta kahdeksan jälkeen.

Poika jäi siskolleni vielä toiseksi yöksi. Tulee kotiin aamulla siskoni kyydillä ja toivottavasti ehtii ajoissa kouluun. On ollut ihan outoa olla täällä kotona vain kissan kanssa. No, hyvää harjoittelua pojan armeija-aikaa varten.

Kaverini soitti ja kertoi tulevansa kohti Tamperetta ihan täydellä yöjunalla. On VR:n konnari. Jopa seisomapaikkoja on myyty. Hänellä alkaa huomenna vapaat ja sovimme että viikolla nähdään.

Katselin illalla elokuvan Sademies. Nyt olen nähnyt sen kolme kertaa ja aina se vaan on hyvä. Harry Potteri on tallennuksessa ja katselen sen myöhemmin.

Päivän onnistumiset:

1. Papereita on setvitty pois

2. Hyvä pitsa ja hyvät päikkärit

3. Huomenna vain kaksi työkohdetta