Nukuin yhteentoista asti. Kännykkä oli äänettömällä, mutta eihän kukaan ollut soittanut. Jos känny ei ole äänettömällä, niin varmasti joku soittaa ja jos on äänettömällä niin kukaan ei soita. Niinhän se menee.

Luin Aamulehden ja yritin ratkaista lehdessä ollutta kuva-arvoitusta. Sain aika monta kohtaa ratkaistua, mutta en kaikkia. Apuna oli kirja luonnonkasveista.

Eilen huomasin että meillä näkyy myös maksulliset kanavat. Laitoin tallennukseen Monsterin ja katselin sen tänään. Ei mikään ihmeellinen elokuva, mutta tulipa katsottua. Kanavat näkyvät 6.4 asti antennitalouksissa.

Illalla olin tyttären luona repimässä niitä tapetteja. Siirsimme tyttären sängyn olohuoneeseen ja tytär tasoittaa makuuhuoneen seinät huomenna. Oli kiva tehdä yhdessä hommia. Joimme kahvit ja katselin tyttären lomakuvat. Sain mukaani nurkkahyllyn ja se on nyt ruokapöytämme vieressä. Kuvassa uusi kulmahylly.

1270238337_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siirsin pojan kanssa piirongin olohuoneeseen. Itse sain siirreltyä hyllyn ja peltisen lokerikon uusille paikoille. Huomenna on vuorossa siivous ja synttäreille valmistautuminen.

Päivän onnistumiset:

1. Kivaa aikaa tyttären kanssa

2. Hyvin nukuttu yö takana ja toivottavasti myös edessä

3. Uusi Facebook kaveri otti yhteyttä