Poika oli lähtenyt kouluun jo ennen heräämistäni. Minä olin ekassa työkohteessa heti kymmenen jälkeen. Paikalla oli perheen mummo ja nuorin lapsista. Mummo oli jo "vahingossa" imuroinut tyttärensä kodissa eilen. Ei tiennyt että olin tulossa tänään siivoamaan. Ihan hyvä juttu!

Sitten matkasinkin takaisin kotiin. Poika soitti että oli jäänyt lukkojen taakse hakiessaan postia. Avaimet sisällä ja ovi lukossa. Tein siis koukkauksen kodin kautta ennen toista työkohdetta.

Kolmannessa kohteessa meni yliaikaa. Tuli niin kovasti juteltua asiakkaan kanssa etten huomannut ajankulua. Kotona olin vasta seitsemän jälkeen. Siskoni soitti ja varmisteli poikani tuloa hänen Lontoon matkansa ajaksi. Sovittiin että asia on OK. Poika asuu siskoni luona parin viikon päästä keskiviikosta maanantaihin ja hoitaa kissat sekä koiran. Saa ajella koulumatkat Hämeenkyröstä Tampereelle siskoni autolla.

Tytär soitti tänään ja kysyi ehtisikö velipoika hakea hänet tulevana yönä viihteeltä. Poika lupasi hakea, vaikka koulu alkaa aamulla klo kahdeksan. On menossa nyt nukkumaan ja herää sitten siskonsa soittoon. Ja toivottavasti herää myös kouluun!

Eilisestä salaatista tuli hyvää. Seuraavan kerran kyllä lisään tonnikalan liemineen salaatin joukkoon. Nyt tämä herkku oli hieman kuivaa.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tilaus ensi viikon perjantaille: remontti / muuttosiivous

2. VR palvelee hyvin: eilen tilatut junaliput saapuivat

3. Uusi Ukot-sarja oli hauska