Kymmeneltä aamulla olin Nattarissa. Vastassa oli perheen ihana koira. Se oli trimmattu hienosti kesäkuntoon. Työt meni ihan OK.

Tulin kotiin syömään ja poika oli palannut kotiin. Ehdimme vaihtamaan nopeasti kuulumiset ja sitten lähdinkin jo Armonkalliolle. Siellä kului viisi tuntia papereita setvien. Sovimme seuraavat kolme käyntiä toukokuulle.

Kissa oli melkein syömättä koko viikon. Ihmeen hyvässä kunnossa se kuitenkin on. Tavallinen kuivamuona ei kelvannut tänäänkään. Onneksi minulla oli varalla tehoruokaa. Purkkiruoka joka on ostettu eläinlääkäriltä. Kuulemma teelusikallinen päivässä riittää kissalle. Annoin kaksi. Epäilin että kissan maha menee sekaisin liian suuresta määrästä. Pääasia että kissa nyt syö.

Pojan reissu oli ollut mukava ja monivaiheinen. En ole vielä kaikkea matkaselostusta kuullut, mutta ehkä en ihan kaikkea haluakaan kuulla. Pääasia että poika on kotona hyvässä kunnossa.

Huomenna pitäisi mennä tyttären lentopallojoukkueen talkoisiin. Heillä on turnaus ja minun pitäisi olla kahviossa myyjänä. Olen jo nähnyt painajaisia siitä hommasta. Ei kannata laittaa päässälaskutaidotonta myyjäksi ilman kassakonetta!

Jos vaan ehdin, menen katsomaan Tanssivan harmaan pantterin tanssia Sampolaan huomenna klo 18.00. Tapahtuma on ilmainen!

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja pitkä työpäivä

2. Poika on kotona

3. Kissa syö ruokaa ja voi paremmin