Olipa taas vaikeaa herätä aamulla: olisin halunnut nukkua vielä todella kauan. Olin kuitenkin kymmeneltä asiakkaan luona ja siellä oli hälytykset päällä. Sain ne onnistuneesti pois päältä. Perhe oli lomamatkalla Pariisissa ja lapulla pyysivät että laittaisin hälytykset taas takaisin päälle. Onnistui sekin juttu!

Kävin kotona syömässä Peppi Pitkätossun voimavuokaa ja lähdin kohti keskustaa raivauskohteeseen. Poika veteli sikeitä ja nautti näin vapaapäivästään. Raivauskohteessa tyhjensin mappeja ja pahvilaatikoita turhista papereista neljän tunnin ajan. Sovimme kolme seuraavaa käyntiä.

Kotona laitoin teetä ja leipiä itselleni. Pojan kanssa katselimme eilisen FlashForwardin jakson. Illalla olin Facebookissa, maksoin laskuja ja päivitin blogini. Kone tilttasi kerran, mutta onneksi poika oli apuna. Hän sai koneen taas toimimaan.

Huomenna olen lähdössä Helsinkiin erääseen kokoukseen. Saan pojalta kyydin mennen tullen rautatieasemalle. Tapaan Helsingissä myös kollegani. Matka on maksettu ja saan myös päivärahan. Kiva reissu tiedossa.

Päivän onnistumiset:

1. Blogistani poistettiin Myllyn Paras mainokset

2. Työtilanne on tyydyttävä

3. Uunifile paistui hyvin (Valintatalossa vain 4,95 kilo)