Huomenna on pojan synttärit ja kutsuvieraslista vaan kasvaa. Pyysin tytärtä kutsumaan siskopuolensa myös ja toivotin tytön äidin myös tervetulleeksi. Nyt tytär ilmoitti että lasteni isä on myös tulossa uuden naisystävänsä kanssa. Meitä naisia istuu sitten kahvipöydässä kaksi exää ja yksi nykyinen ex-mieheni vieressä. Saa nähdä kuinka hauskat jutut saadaan juteltua ;-)

Siivous on vielä aloituspisteessä, sentään tyhjensin jo imurin säiliön ja puhdistin siitä suodattimet. Pojan kummitäti on allerginen kissalle, joten siivous etenee allergiasiivouksen malliin. Eli tänään imurointi ja vasta huomenna moppaus sekä pölyjenpyyhintä.

Pojan kanssa käytiin ruokakaupoilla: Lidlissä sekä Prismassa. Tietysti unohdin yhden tärkeän tarvikkeen eli tuorejuuston. Teen tuorejuustosta, majoneesista ja kermaviilistä sekoituksen. Siihen sitten lisään mm kinkkusuikaleita, keitettyjä munia, mausteita jne. Tässä viimevuotisen kakun ohje.

Jaahas, nyt lähden vielä huoltoasemalta hakemaan sitä tuorejuustoa. Poika lupasi imuroida vaikka yöllä... Onneksi juhlat ovat huomenna vasta klo 18.00. Mokkapalatkin teen vasta huomenna. Juhlia varten pitäisi olla toinen jääkaappi, jotta kaikki tarjottavat saisi kylmään.

Päivän onnistumiset:

1. Pirteä olo hyvinnukutun yön jälkeen

2. Kivaa kun poika oli kantoapuna ja seurana kauppareissulla

3. Hyvä kun vieraiden tulo "pakottaa" siivoamaan