Olin aamulla kymmenen jälkeen Ruotulassa vakipaikassani. Tein hommat nopeasti ja ehdin sitten kotona syömään ennen eläinlääkärireissua. Paikalla oli neljä naista, minä ja kissa. Varsinainen naiskokous: eläinlääkäri, apulainen ja kaksi naisharjoittelijaa narttukissaa auttamassa. Lääkäri totesi että kissalla on kaksi uutta kasvannaista vatsassa, eikä leikkaus ole enää mahdollista. Antoi nesteytystä ja määräsi kipulääkettä. Minä itkin kuin mikäkin. Sain kissan kotiin saattohoitoon muutamaksi päiväksi.

Lääkärikäynnin jälkeen oli pakko lähteä seuraavalle työmaalle silmät punaisina. Sieltä meni Koskikeskukseen ja ostin itselleni uuden kevättakin ja siihen sointuvan huivin. Sitten erään järjestön kevätkokoukseen. Kotimatkalla nappasin tyttäreni kyytiin.

Kotona hellimme kissaa ja tyrkytimme sille ruokaa. Eipä ruoka kelvannut. Juo sentään vettä aika reippaasti. Huomenna kyselen jo lopetusaikaa eläinlääkäristä. Jos kissa ei ala syömään, niin se saa piikin joko torstaina tai perjantaina.

Asiakas soitti ja perui huomisen käynnin koska perheen lapsi oli kipeä. Sain sovittua huomiseksi toiselle asiakkaalle käynnin ja peruutuksen antajalle sovittiin käynti perjantaiksi. Työviikko siis ihan kunnossa.

Päivän onnistumiset:

1. Vielä muutama hetki kissan kanssa

2. Uusi takki ja huivi oli 10-ostos

3. Huomenna on herätys varsin myöhään