Työpäivä oli ihan OK. Kaksi vakikohdetta eikä niistä sen enempää. Rutiinilla tehty. Kävin päivällä kotona ja kissa oli niin kovasti vailla seuraa. Raapi jopa vessan ovea, kun olin pissalla. Se halusi vaan päästä seuraksi ;-)

Töiden jälkeen hain lähipostista pojan tilaaman pelin. Sain myös voitot jouluarvoistamme, uusin lottoni ja maksoin monivedot. Kävin samalla reissulla myös ruokakaupassa. Kotimatkalla varasin Teboililta ajan renkaidenvaihtoon.

Kotona latasin pyykkikoneen, siivosin hieman pihaa ja patistin pojan viemään jätteet. Sai viedä kolme kassia jätepapereita ja yhden kassin pahveja hyötyjätepisteeseen. Kaverini piti tulla miehensä kanssa kylään, mutta eipä heitä näkynyt. Ei edes soittanut peruutusta ;-(

Tein autolle huoltoa: lisäsin nestettä pissapoikaan ja jäähdyttäjään sekä tarkistin öljyt. Poika rahtasi kesärenkaat auton kyytiin. Huomasin että kaksi rengasta on sakkosellaiset. Huomenna on siis shoppailtava kaksi rengasta. Toivottavasti auto menee läpi tulevasta katsastuksesta, ettei renkaiden osto ole turhaa ;-)

Ikkunanpesuja on taas kyselty: lupasin mennä Villilään toukokuun lopulla. Nyt jo kolmas pesu siinä kohteessa. Kyseli myös vakisiivousta syksylle.

Päivän onnistumiset:

1. Osuuspankista tuli kirje: onkohan minulla siellä tili ja onko siellä rahaa?

2. Facebookissa taas uusia kavereita

3. Huomenna herätys vasta klo 10