Tein tänään loppusiivouksen: pyyhin pölyt ja siirsin roinaa pesuhuoneen puolelle. Nyt siellä odottaa monta nyssäkkää setvimistä. No, huomenna on hyvää aikaa käydä ne läpi. Koti on todella siisti ja hieno nyt. Vähän outoa ;-)

Päivänsankari sai tänään siivota pihasta koirankakkoja. Poika vähän valitteli että jo on homma synttäripäivänä, mutta teki työn hyvin. Minä leivoin mokkapaloja. Taas oli reissu Nesteen huoltoasemalle: kananmunia ei ollut kotona. Mokkapalat onnistuivat hyvin, vaikka unohdin taikinasta maidon. Ihmettelin hieman kun taikina oli niin kiinteää...

Vierasmäärä supistui aika lailla. Kylässä oli vain molemmat siskoni, pojan kummitäti ja pojan molemmat siskot. Lasteni isä ei tullut uuden naisystävänsä kanssa. Sen kyllä arvasin. Poikani serkuilla oli muuta menoa ja siskoni mies jäi kotiin katsomaan formuloita. Juhlat olivat kyllä hyvät ja voileipäkakku sai taas kehuja.

Poika lähti kylään siskolleni Hämeenkyröön. Tulee sieltä huomen iltana sitten bussilla kotiin. Laitoin evääksi sekä mokkapaloja että voileipäkakkua. Pojan siskot pääsivät minun siskoni kyydillä nyt illalla kotiinsa.

Päivän onnistumiset:

1. Koti on todella siisti nyt

2. Pirteä olo: hyvin on nukuttu

3. Pihassa ei ole enää koirankakkoja