Aamun sain viettää kotona. Katselin osan Ellen DeGeneres ohjelmasta (yksi suosikkini) ennen kuin lähdin Hervantaan vakiasiakkaan luokse. Poika ei ollut tänään koulussa, vaan poti vielä sairauttaan.

Hervannan jälkeen kävin Kaukajärvellä katsomassa uutta kohdetta. Tai eihän se ihan uusi ole: tein siellä raivausta viime vuonna. Nyt asunto oli melkein samassa mallissa kuin ennen raivausta. Sovimme kaksi käyntiä toukokuulle.

Kiirehdin Armonkalliolle ja olinkin siellä ajoissa. Neljä tuntia papereiden setvimistä hauskojen juttujen kera. Työ ei edes tuntunut työltä, niin hauskaa meillä oli. Asiakas varasi lisää työtuntejani. Illalla laitoin facebookiin ystäväkutsun asiakkaalleni. Saan sitä kautta linkitettyä hänet muutamalle hyödylliselle sivustolle.

Illalla kävin vielä ruokakaupassa. Juusto oli kotona ihan loppu ja sitten tuli samalla ostettua vaikka mitä. Tapasin kaupan parkkipaikalla erään naapurini. Kysyivät minua ikkunanpesuun ja samalla vaihdettiin kuulumiset. Täytyy nyt etsiä kalenterista heille aikaa. Periaatteessa ensimmäiset vapaat ajat ovat vasta toukokuun lopulla, mutta yritän tiivistää ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua aamulla pitkään

2. Hyvä ja tasainen työpäivä

3. Työtilanne on hyvä