Aamulla olin kampaajalla ja taas on päävärkki kunnossa. Piristi kummasti ja samalla tuli vaihdettua kampaajan kanssa kuulumiset. Ja vähän naapureidenkin kuulumiset ;-) Päätettiin myös lähteä Tallinnaan toukokuulla erään omakotijärjestön matkalle.

Kävin kotona syömässä ja sitten lähdin keskustaan vakiasiakkaan luokse. Onneksi parkkipaikka löytyi ihan talon edestä. Perheen koira piti taas vahtia eteisessä eikä päästänyt minua imuroimaan "kunniapaikkaansa". Vasta perheen isän saavuttua koira väisti ja pääsin siivoamaan eteisen kunnolla.

Matkasin raivauskohteeseen Armonkalliolle. Revin neljä tuntia papereita ja osa papereista meni kokonaisena silputtavaksi. Yrittäjänkurssin aikainen kaverini kävi ostamassa asiakkaaltani tavaroita. Kaksi kassillista lähti matkaan ja asiakas tienasi siinä 75 euroa.

Olin kotona vasta klo 20.30. Poika oli laittanut saunan lämpiämään. Hänellä oli ollut kiva päivä Helsingissä. Kehui että siellä on kapeammat kadut kuin Tampereella: ilmeisesti juuri tuon lumitilanteen takia. Oli ajellut bussilla Mannerheimintielläkin. Oli saanut myös hienot bussikuskin tamineet, eli vaatteet.

Päivän onnistumiset:

1. Perjantaiksi tuli töitä, vapaapäivä on peruttu ;-)

2. Uusi kampaus ja väri piristi kummasti

3. Tyttäreltä taas viesti Malesiasta